Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

A kéz fiatalítása, lágyrész műtéteiA kéznek csaknem olyan jelentős szerepe van a kommunikációban, a megjelenésben, mint az arcnak. Kezünkre nézve akkor is látjuk a korunkat, az eltelt időt, ha nem nézünk tükörbe. Az arc és a test fiatalítására mára már többé-kevésbé jól ismert és bevált módszerek vannak. A kézhát ugyanakkor árulkodó lehet.

A kézhát egyébként is vékony bőrén keresztül feltűnő a vékony bőr alatti zsírszövet fogyása, mely az öregedő kéz leggyakoribb ismérve. A bőr alatti visszerek és feszítőinak előugranak, melyekre ráfeszül az elvékonyodott, néha meglazult bőr.

A test más helyeiről (hasfal, combok belső vagy külső felszínei) kíméletes technikával vett zsírral, annak tisztítása, speciális sűrítése után, igen finom, vékony kanülökön keresztül tölthetjük fel a kézhát bőr alatti rétegét, ahol finoman eloszlatjuk azt. Evvel újra feszessé és fiatalosabbá tehetjük a kézhátat. A beavatkozást, mely altatásban végezhető, kiegészíthetjük a csuklótájon, rejtett helyen ejtett metszésből végezhető bőrfeszesítéssel is.

Ha a kézháton időskori, barna foltok vannak, azokat speciális lézertechnikával lehet halványítani, melyhez szakembert javaslunk. Olyan esetben, ha az ujjak kisizületeinek időskori, izületi gyulladások okozta, „göcsörtös” formája a zavaró – sajnos erre nem létezik esztétikai korrekciós lehetőség. 
Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat